Νέα & Προσφορές

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Συγκέντρωση βασικών τροφίμων για τον ΔΕΣΜΟ
Arrow

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσέφερε τη βοήθειά του σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης ενώ πολλοί από αυτούς βρίσκονται στα όρια της ακραίας φτώχειας.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής και με σκοπό την ουσιαστική παροχή βοήθειας και την ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ο Όμιλος ένωσε, ακόμη μία φορά, τις δυνάμεις του με τον ΔΕΣΜΟ, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση στην οποία ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη προσφέρει δωρεάν στέγη εντός των εγκαταστάσεών του.

Σε μία προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα, οι εργαζόμενοι του οργανισμού συγκέντρωσαν συγκεκριμένες κατηγορίες τροφίμων που έχει  γνωστοποιήσει ο ΔΕΣΜΟΣ ότι βρίσκονται σε έλλειψη ενώ αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης για τη σίτιση των συνανθρώπων μας που επωφελούνται από τους κοινωφελείς οργανισμούς, συνδετικός κρίκος των οποίων είναι ο ΔΕΣΜΟΣ.

Πρόκειται για βασικά αγαθά σίτισης, όπως αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, μέλι, ζάχαρη και πολλά άλλα, τα οποία για πολλούς συνανθρώπους μας δεν είναι καθόλου δεδομένα.

Επιδίωξη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι σε συνεργασία με τον ΔΕΣΜΟ, να δημιουργηθεί ένα μόνιμο “καλάθι” συλλογής αγαθών προς τις ευάλωτες ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η συγκεκριμένη δράση συνδέεται με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών: Στόχος 1: Μηδενική Φτώχεια, Στόχος 2: Μηδενική Πείνα, Στόχος 3: Καλή Υγεία και Ευημερία, Στόχος 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Σχετικά με τον ΔΕΣΜΟ

Ο Δεσμός λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Σε ένα πλαίσιο διαρκούς βελτίωσης, ο Δεσμός δημιουργεί αξία σε όλη τη διαδικασία της προσφοράς, αναλαμβάνοντας την έρευνα και καταγραφή αναγκών, την επικοινωνία με τους δωρητές, την σύνδεση προσφοράς – ανάγκης, την υλοποίηση και τον απολογισμό του αντίκτυπου κάθε δωρεάς.

Συνεργάζεται στενά με πάνω από 800 κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, τεκμηριώνοντας τις ανάγκες τους και αξιοποιώντας δωρεές όπου χρειάζονται περισσότερο κάθε στιγμή. Ο Δεσμός υποστηρίζει κάθε είδους οργανισμούς, βοηθώντας κάθε ευάλωτη ομάδα, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Ο Δεσμός έχει δημιουργήσει αξία 7.000.000 € για την κοινωνία, αλλάζοντας τις ζωές πάνω από 130.000 ανθρώπων.

Copyright © 2024 Saracakis Λιανική. All rights reserved.
Developed by PowerSite.