Εταιρικές Πωλήσεις

Εταιρικές Πωλήσεις

 

Μεγάλη μερίδα επιχειρήσεων και επαγγελματιών χρησιμοποιούν πλέον για την κάλυψη των αναγκών των εταιρικών αυτοκινήτων τους προγράμματα leasing ή εκμίσθωσης.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Β.Μ.Ε. ανταποκρινόμενη στις ανάγκες αυτές δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των εταιρικών πωλήσεων. Το καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος εταιρικών πωλήσεων προτείνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εταιρικού πελάτη ή υπευθύνου προμηθειών εταιρικών στόλων.

Στόχος μας είναι η μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η εξεύρεση των καλύτερων δυνατών προτάσεων όσον αφορά στην επιλογή μοντέλου μέσα από τη γκάμα των επτά μαρκών που εκπροσωπούμε, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και φορολογικών πλεονεκτημάτων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την πιο συμφέρουσα λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας:

  

Εταιρεία (απαραίτητο)

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Μάρκα

Μοντέλο αυτοκινήτου

Παρατηρήσεις

Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρεία μας **; ΝΑΙ ΟΧΙ

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα μας και τις προωθητικές μας ενέργειεςHonda και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.