Ραντεβού για φανοποιείο

Ραντεβού για Φανοποιείο

 

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σε έκταση 800m2 στεγάζεται ένα υπερσύγχρονο φανοποιείο, το οποίο διαθέτει 3 υπερσύγχρονους φούρνους βαφής, καλίμπρες (ηλεκτρονικές) σύγχρονο μετρικό σύστημα, θέσεις προεργασίας βαφής και σύγχρονο χώρο προετοιμασίας των χρωμάτων.
Στη Saracakis Retail λαμβάνοντας υπόψη μας τις ανάγκες των πελατών μας διαθέτουμε στόλο αυτοκινήτων αντικατάστασης ενώ όλα τα επισκευασμένα αυτοκίνητα παραδίδονται στους πελάτες μας πλυμένα μέσα – έξω.
Οι έμπειροι συνεργάτες του φανοποιείου είναι άρτια εκπαιδευμένοι και αναλαμβάνουν να σας παραδώσουν το αυτοκίνητο σας σε άριστη κατάσταση μετά την επισκευή του.
Στο φανοποιείο της Saracakis Retail χρησιμοποιούμε οικολογικά υδατοδιαλυτά χρώματα της εταιρείας Cromax – Axalta πρώην DuPont de Nemours, στην οποία ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας στην Ελλάδα από το 1933.

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Μάρκα αυτοκινήτου

Μοντέλο αυτοκινήτου

Αριθμός Κυκλοφορίας

Επιλέξτε ένα κατάστημα από το Δίκτυο Καταστημάτων

Πότε επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την επίσκεψη στο φανοποιείο μας;

Παρατηρήσεις

Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:
• Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

Email:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

Τηλεφώνου:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

SMS:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

• Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων:

 Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

• Για στατιστικούς σκοπούς:

 Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Διάβασα και αποδέχομαι την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ