Ραντεβού για Test Drive

Κλείστε τώρα ένα test drive με το επόμενο αυτοκίνητο σας.
Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Περιοχή που μένετε (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Αυτοκίνητο που οδηγείτε

Ποιά μάρκα αυτοκινήτου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε test drive;

Ποιό μοντέλο αυτοκινήτου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε test drive;

Επιλέξτε ένα κατάστημα από το Δίκτυο Καταστημάτων

Παρατηρήσεις

Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:
• Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

Email:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

Τηλεφώνου:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

SMS:  Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

• Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων:

 Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

• Για στατιστικούς σκοπούς:

 Συμφωνώ Δεν Συμφωνώ

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Διάβασα και αποδέχομαι την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ